Zoon Kareena Kapoor Khan maakt debuut in Bollywood film Veere Di Wedding

Taimur Ali Khan, de zoon van Bollywood koppel Saif Ali Khan en Kareena Kapoor Khan, is sinds de dag van zijn geboorte een ster. En naar verluidt zal de kleine volgend jaar zijn filmdebuut maken met de Bollywood film Veere Di Wedding.

De opnames van Veere Di Wedding zouden eerst plaatsvinden voordat Kareena zou bevallen van haar eerste kind. Om verschillende redenen is de hele planning omgegooid. De opnames gaan nu volgende maand van start. En Taimur, die regelmatig op de set te vinden is, krijgt een of twee scenes in de film.

“Ja, het klopt dat ze Taimur in de film willen hebben. Op dit moment werkt het team hard om een paar extra scenes in het script te verwerken. Hij is een echte ster op de set en hij zal ook de ster zijn van Veere Di Wedding”, aldus een productiemedewerker.

Kareena is niet de eerste ster die haar kind zo vroeg in een film laat zien. Shah Rukh Khan deed dat eerder met beide zonen Aryan (Kabhi Khushi Kabhi Gham) en Abram (Happy New Year) en Saif’s zoon Ibrahim Ali Khan was te zien in Tashan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.