K3G kindster maakt Bollywood debuut met Emraan Hashmi

Karan Johar’s Kabhi Khushi Kabhie Gham is een film die mensen altijd zullen onthouden. Als zodanig zullen ook veel mensen zich de kleine meid herinneren die de jongere Kareena Kapoor speelde, Malvika Raaj. Die kleine meid is groot geworden en heeft haar zinnen gezet op een carriere in Bollywood. Zij zal haar debuut maken in een film met Bollywood acteur Emraan Hashmi.

De film is getiteld Captain Nawab en regisseur Tony D’Souza bevestigt het nieuws in een interview. “Wij willen iets nieuws proberen en het is daarom van essentieel belang dat we de juiste acteurs casten. Wij zijn zeer blij om aan te kondigen dat wij zullen samenwerken met Malvika.”

“Malvika heeft de gebruikelijke audities moeten doorstaan. Ze was geweldig en bleek uitstekend te passen bij ons beeld. Het is handig dat ze bekend is met de filmindustrie, omdat ze als kind al in films heeft gewerkt. En daarnaast komt ze uit een familie dat ook al jaren werkzaam is in de filmindustrie”, aldus Tony D’Souza.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.