Eerste trailer Bollywood film Judwaa 2

De eerste trailer van de langverwachte Bollywood film Judwaa 2 is uit! De trailer werd vanmorgen op YouTube geplaatst.

Judwaa 2 vertelt het verhaal van een tweeling dat bij de geboorte wordt gescheiden. Hun vader is een eerlijke zakenman, maar vreest voor het leven van zijn gezin wanneer hij een smokkelaar ontmaskert. De familie denkt dat een van de tweeling is overleden, maar weten niet dat hij op straat leeft. Door het lot wordt hij weer herenigt met zijn familie. Samen gaat de tweeling de strijd aan tegen de smokkelkoning om hun familie te redden.

Judwaa 2 is een familie entertainer geproduceerd door Sajid Nadiadwala. De film, met in de hoofdrollen Varun Dhawan, Jaqueline Fernandez en Taapsee, is geregisseerd door David Dhawan en staat gepland voor een release op 29 september.

Bekijk de trailer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.