Wordt Bollywood acteur Sushant Singh Rajput arrogant?

Bollywood acteur Sushant Singh Rajput heeft sinds zijn komst in Bollywood veel successen geboekt. Het laatste jaar doen er dan ook veel geruchten de ronde dat dit succes hem naar zijn hoofd is gestegen en dat hij arrogant gedrag vertoond. In een recent interview zegt Sushant dat dit verre van waar is.

“Hebben we niet allemaal een subjectief leven? Mensen vinden voortdurend manieren om zich af te vragen hoe ik het heb gemaakt in deze industrie. Dat is niet mijn probleem, dat is hun probleem. Ik ben hier niet om een punt te maken, maar ik ben hier om te werken. Meedoen in een strijd om de nummer een positie te bemachtigen is niet aan mij besteed en ik ben niet geobsedeerd met mijn toekomst. Noch heb ik iets te verbergen of een bepaalde reputatie hoog te houden.”

Op de vraag of hij gelukkig is antwoordt hij: “Ik verdien miljoenen en ben beroemd als acteur alleen om te beseffen dat het mij niet gelukkig maakt? Ik ben verslaafd aan mijn werk. Dat brengt mij het meeste geluk! Zolang ik kan acteren ben ik gelukkig. Mijn moeder zegt altijd: Jouw verhaal schrijf je zelf. Iedereen heeft een ander verhaal te vertellen. Soms speel ik de hoofdrol en soms knippen ze mij eruit. Dat is het leven”, zegt hij lachend.

Sushant werkt op dit moment aan de films Chanda Mama Door Ke, Romeo Albert Walter en Kedarnath.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.