Bollywood acteur Varun Dhawan wilt maar twee films per jaar doen

0

Bollywood acteur Varun Dhawan is een van de meest succesvolle jonge acteurs van dit moment. Hij wordt overspoeld met scripts en het is niet makkelijk om een juiste keuze te maken. Maar om zichzelf meer ruimte te geven heeft hij besloten om zich te concentreren op twee films per jaar.

De filmindustrie heeft het de laatste maanden zeer zwaar gehad. Varun is op dit moment de ster van 2017 met het succes van Badrinath Ki Dulhania op zijn naam.

“Ik geloof echt dat dit de juiste aanpak is. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor de filmindustrie. Wanneer ik ieder jaar twee films doe en deze brengen geld in het laatje, dan heeft de filmindustrie daar natuurlijk ook profijt van”, aldus Varun.

De 30-jarige is op dit moment druk bezig met de voorbereidingen voor de promotie van zijn volgende Bollywood film Judwaa 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.