Bollywood film Yamla Pagla Deewana 3 komt eraan

0

Bollywood veteraan Dharmendra heeft besloten om zich te herenigen met zijn zoons Sunny en Bobby Deol. Het trio is begonnen met de voorbereidingen voor het derde deel in de succesvolle franchise Yamla Pagla Deewana.

De film wordt geregisseerd door Navneet Singh, een regisseur en cameraman uit Punjab. Hij zal met deze komedie zijn debuut in Bollywood maken. De vrouwelijke hoofdrol in de film wordt gespeeld door Kriti Kharbanda. Yamla Pagla Deewana 3 is een gezamenlijk productie van Dharmendra’ s eigen productiebedrijf en Jayantilal Gada van PEN India Ltd.

Yamla Pagla Deewana 3 hoopt hetzelfde succes te behalen als die van het eerste deel in 2011. Het tweede deel was zeer teleurstellend. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het script dat veel meer in petto heeft dan het tweede deel. De Bollywood film wordt opgenomen in Hyderabad en staat gepland voor een release in 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.