Bollywood acteur Hrithik Roshan niet in film Super 30

De afgelopen maanden zijn er diverse gesprekken geweest tussen Bollywood acteur Hrithik Roshan en filmmaker Vikas Bahl.

De filmmaker zag Hrithik als de perfecte man voor de hoofdrol in zijn film Super 30. Deze film is gebaseerd op het leven van de Indiase wiskundige Anand Kumar. Hrithik is iemand die zich helemaal stort op een rol en zijn huiswerk goed voorbereid. En dat is voor deze rol absoluut noodzakelijk. Maar Hrithik heeft de rol afgewezen.

Vikas Bahl wilde zo spoedig mogelijk beginnen met de opnames en daar ligt het probleem. Hrithik wilt de komende maanden met zijn vader werken aan de voorbereidingen voor de Bollywood film Krrish 4. En dat betekent dat de film Super 30 dus stil komt te liggen.

Hrithik bood aan om eraan te beginnen na de opnames van Krrish 4, maar dat is voor Vikas te laat. En dus mag Vikas op zoek naar een andere acteur waar hij dezelfde kwaliteiten van verlangd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.