Geen verbetering in gezondheid Bollywood legende Dilip Kumar

Vele wensen en gebeden van filmfans stromen binnen voor Bollywood legende Dilip Kumar.

De fans hopen op een spoedig herstel van de 94-jarige acteur. Hoewel er gisteren enige verbetering in zijn toestand zichtbaar was, zien de artsen vandaag geen significante verbeteringen in zijn gezondheid. “De werking van zijn nieren gaan achteruit. We zien geen verbeteringen hierin.”

Dilip Kumar werd opgenomen in het ziekenhuis wegens uitdroging en nierfalen.

“Het gaat niet goed met Kumar. Zijn creatinine en kalium gehalte nemen toe, terwijl zijn hemoglobine afneemt. Hij zal dialyse nodig hebben, maar hij hoeft nog niet aan een beademingsapparaat”, aldus dokter Jalil Parker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.