Idee voor Bollywood film Don 3 is geboren

Bollywood producent Riteish Sidhwani heeft in een recent interview een sterke aanwijzing gegeven dat er een vervolg komt op de succesvolle franchise Don.

“We hebben lang nagedacht over Don 3. We werken er hard aan. Op dit moment hebben we een idee en deze wordt uitgewerkt. Indien het iets is waar we mee verder kunnen dan volgt binnenkort een officiële aankondiging”, aldus Ritesh.

Of Farhan Akhtar ook het derde deel zal regisseren is niet bekend. “Je zult echt op de aankondiging moeten wachten”, voegt Ritesh toe. En we zullen moeten afwachten of Priyanka Chopra zal terugkeren als Roma.

Ritesh maakte tevens bekend dat zijn productiebedrijf Excel Entertainment binnenkort begint met de opnames van de Bollywood film Gold met Akshay Kumar. Hun volgende release, Fukhrey 2, verschijnt in december in de bioscoop.

6 REACTIES

  1. Sharukh zal nooit de rol van Don kunnen neerzetten,als Amitabh Bachchan dat deed.
    Ook al maakt hij 100 films hierover.

  2. @Mia
    waarschijnlijk dacht je aan je vader toen je het schreef.
    Maar treur niet,zelfs voor ”gestoorde”mensen als jij bestaat er hulp.
    Enige wat je hoef te doen is er naar vragen.
    I rest my case.

  3. Ze moeten Shahrukh schrappen van het witte doek.
    Een acteur die het aan originaliteit ontbreekt.

  4. Waar hebben jullie het over? Je mag toch je mening geven? Shah Rukh is gewoon net als Amitabh een goede acteur. Ja, over Amitabh lees je door zijn tijdgenoten dat hij toch enigszins minder krediet aan hen heeft gegeven. Of het waar is? Who knows? Just Bakwaas?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.