Bollywood actrice Katrina Kaif gaat nooit meer samenwerken met Ranbir Kapoor

Hoewel Bollywood actrice Katrina Kaif maar al te graag samenwerkt met haar ex Salman Khan, zegt ze in een recent interview dat een toekomstige samenwerking met haar andere ex Ranbir Kapoor er niet in zit.

Het duo is binnenkort te zien in de Bollywood film Jagga Jasoos. Tijdens de promotionele activiteiten zien we een vriendelijkheid tussen Ranbir en Katrina waardoor het lijkt dat het stel toch redelijk goed met elkaar door een deur kan. Maar het lijkt een poppenkast. Wanneer tijdens een interview wordt gevraagd of Katrina nog een film met Ranbir zal tekenen geeft ze een antwoord dat menig journalist verbaasde.

“Het is erg moeilijk. Hij is een persoon waar je veel geduld mee moet hebben. Ranbir is het er ook mee eens dat een toekomstige samenwerking er niet in zit. Je zal ons nooit meer samen op het witte doek zien”, aldus Katrina.

Ranbir Kapoor weigerde commentaar te geven op het antwoord van Katrina.

Volgens insiders heeft dit echter niets te maken met het feit dat er zeer abrupt een einde kwam aan de relatie tussen beide Bollywood acteurs. Ze hebben namelijk allebei een zeer overvolle agenda voor de komende twee jaar. Terwijl Katrina druk is met de films Tiger Zinda Hai en Thugs of Hindostan is Ranbir bezig met de Sanjay Dutt biopic en de superhero film Dragon.

Ranbir en Katrina begonnen in 2011 met daten nadat ze elkaar tijdens de opnames van Ajab Prem Ki Gazab Kahani beter leerden kennen. De relatie werd in januari 2016 beëindigd om vooralsnog onbekende redenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.