Bollywood acteur Salman Khan ontslaat zijn manager

Bollywood acteur Salman Khan heeft kortgeleden zijn manager ontslagen. Reshma Shetty was 14 jaar lang zijn rechterhand en heeft door haar beslissingen zijn carrière een flink boost gegeven. De reden voor het ontslag is dat zij zich teveel ging bemoeien met zijn privéleven.

“Reshma is er de afgelopen jaren in geslaagd om de financiën van Salman op een rijtje te zetten. Ze zorgde ervoor dat hij goede publiciteit ontving. Daarnaast zorgde ze ervoor dat Salman zijn vraagprijs betaald kreeg voor al zijn films en evenementen. Ze elimineerde mensen die een graantje wilden meepikken van zijn succes en hield deze mensen op afstand. Deze strenge aanpak was nodig voor iemand als Salman”, aldus een vriend van de familie.

Het probleem tussen Salman en zijn manager ontstond echter toen zij zijn familie een plek begon te geven in zijn agenda. “Zij is aangenomen voor alle zakelijke beslissingen en afspraken. Maar vanwege een te drukke agenda bleek dus dat familieleden ook een afspraak moesten maken om Salman te zien. De familie nam het niet al te serieus. En ook Salman wilt een duidelijke lijn tussen zijn prive- en professionele leven. Maar dit ging wel erg ver voor hem. De bom ontplofte toen Reshma weigerde om Salman deel te laten nemen aan een show waar Sohail als jurylid fungeert”, voegt de vriend toe.

“Sohail heeft hierover geklaagd. En toen Salman dit hoorde heeft hij haar per direct ontslagen.” Op dit moment lopen alle afspraken via Salman’s vader, Salim Khan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.