Bollywood veteraan Vinod Khanna(70) overleden

Bollywood veteraan Vinod Khanna(70) overleden

Een van India’s bekendste Bollywood acteurs, Vinod Khanna, is overleden op 70 jarige leeftijd. Dat heeft het ziekenhuis waar hij behandeld werd vandaag bevestigd. Khanna, die in meer dan 100 Bollywood films speelde, had kanker en werd eerder deze maand in het ziekenhuis opgenomen omdat zijn ziekte ernstiger werd.

Hij begon zijn carrière in 1968 en was een populaire naam in India, vooral tijdens de jaren 70 en jaren 80 toen hij de belangrijkste rol speelde in een aantal Bollywood hits waaronder met Amitabh Bachchan.

Vinod Khanna was de laatste jaren actief als politicus. Hij werd vier keer verkozen tot het parlement en was ooit junior minister van Buitenlandse Zaken.

5 REACTIES

  1. Beste hr,Vinod Khanna bedankt voor al die mooie/goeie films;moge u in vrede en rust zacht en de familie en vrienden heel veel sterkte,hasiena

  2. Het was een stoere acteur met een goede uitstraling. Mooie films gegeven aan zijn fans, zoals Haath Ki Safai, Khoon Pasina en Hera Pheri.

  3. Grote knappe superstar is overleden. Hij maakte wel goede films.

    Niet opgenoemde films hier.

    amar akbar anthony en Paravish en Lahu Ke Do Rang,Muqaddar Ka Sikander, Shankar Shambhu, Qurbani,kudrat,Preetam,Anokhi Ajaane oh janna,Bombay 405 Miles,The Burning Train,Suryaa: An Awakening.

    Nou ik heb alle films van hem gezien, dus meer hoef tik niet op te noemen anders wordt het zo vol.

    buddy20122@hotmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.