Bollywood acteur Varun Dhawan weigert tv-programma’s

Bollywood acteur Varun Dhawan is niet de eerste en zal zeker niet de laatste acteur zijn die een tv-programma wordt aangeboden. Hoewel hij zich zeer vereerd voelt, heeft hij op dit moment geen interesse in tv.

“Ik ben de afgelopen jaren voor diverse spelprogramma’s en dansprogramma’s benaderd. Soms is de vraag of ik wil presenteren, soms of ik plaats wil nemen in de jury. Maar het is niet echt wat ik op dit moment in mijn carrière wil doen”, zegt Varun.

“Ik denk dat ik er pas aan ga beginnen wanneer ik het gevoel heb dat ik het verschil kan maken. Daarnaast moet je ook tijd hebben om in het programma te duiken. Ik heb veel respect voor dit medium. Ik zal het doen wanneer ik er de tijd voor heb. Op dit moment heb ik helaas geen tijd. En eerlijk gezegd, denk ik dat ik iets ouder moet zijn voor ik mij daaraan waag”, voegt hij lachend toe.

Varun is momenteel bezig met de opnames van Judwaa 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.