Bollywood acteur Ranbir Kapoor in Aditya Chopra’s volgende film?

Bollywood acteur Ranbir Kapoor werkte voor het eerst samen met het productiebedrijf Yash raj FIlms in 2008 voor de Bollywood film Bachna Ae Haseeno. Nu gaan er geruchten dat Aditya Chopra hem overweegt voor de hoofdrol in zijn volgende film.

Ranbir is enkele malen eerder benaderd door YRF, maar ze kwamen nooit tot een overeenkomst. Volgens een medewerker van het productiebedrijf zijn ze druk in gesprek.

“Na Ranbir’s debut in Saawariya werden hem twee films aangeboden door Aditya. Maar Ranbir voelde zich er niet goed bij en weigerde beide. Maar nu ze beide enkele flops op hun naam hebben staan overwegen ze toch een samenwerking. Ze zijn druk in gesprek voor de volgende film van Aditya.”

Ranbir is in ieder geval dit jaar te zien in Jagga Jasoos.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.