Bollywood actrice Jacqueline Fernandez in Judwaa 2

Judwaa 2 is in de maak. Bollywood acteur Varun Dhawan neemt de immens zware taak op zich om Salman Khan te evenaren. Maar hij is niet de enige die het moeilijk krijgt. Het is namelijk Bollywood actrice Jacqueline Fernandez die in de schoenen stapt van Karishma Kapoor.

Jacqueline is druk bezig om zich voor te bereiden op haar rol en dat doet zij door middel van films kijken. “Karishma Kapoor is een geweldige actrice en het zal niet makkelijk worden. Ik bereid mij voor door veel van haar films te kijken. Het geeft mij inspiratie”, aldus Jacqueline.

De 31-jarige actrice voegt toe dat ze geen contact heeft gehad met Karishma over de rol. “Wie weet, volgt dat nog.”

De Bollywood film Judwaa 2 wordt geregisseerd door David Dhawan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.