Bollywood acteur Varun Dhawan denkt nog niet aan trouwen

De immer populaire Bollywood acteur Varun Dhawan zei onlangs bij Koffee With Karan dat hij jong wil trouwen. Maar nu spreekt hij zichzelf tegen door in een recent interview te zeggen dat hij op dit moment nog niet denkt aan trouwen.

Nadat de acteur een nieuw huis had gekocht werd er gespeculeerd over mogelijke trouwplannen. Varun ontkent dit. “Iedereen koopt huizen. Dat heeft niets te maken met in het huwelijksbootje stappen of willen stappen.”

“Ik zeg het al jaren en ik blijf erbij. Wanneer ik serieuze trouwplannen heb dan horen jullie dat vanzelf. Dan kondig ik het groots aan. Op dit moment denk ik niet aan trouwen”, aldus Varun.

De 29-jarige vindt de constante speculatie over zijn privéleven niet altijd even leuk. “Het haalt de aandacht weg van je werk. De focus van mensen wordt gestuurd naar andere, onbenullige zaken. Maar goed, ik ben nooit bewust dingen niet gaan doen, omdat ik wist dat de pers daar was. Ik wil ook genieten van mijn leven.”

Varun is binnenkort te zien in de Bollywood film Badrinath Ki Dulhania.

4 REACTIES

  1. Varun Dhawan is op dit moment 1 van de beste topacteurs. Vele malen beter dan Shah Rukh Khan.

    Varun vervult hele lastige en vooral gevarieerde rollen. Denk dat hem een veelbelovende carrière staat te wachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.