Bollywood acteur Hrithik Roshan niet in Karan Malhotra’s film?

Enkele dagen geleden ging het gerucht dat het team van de Bollywood film Agneepath uit 2012, acteur Hrithik Roshan en regisseur Karan Malhotra, weer zouden samenwerken. Hrithik ontkende dit en het lijkt erop dat Karan nu op zoek is naar een andere acteur.

Karan had Hrithik benaderd voor zijn volgende film. De acteur had in eerste instantie gezegd dat hij de film graag zou willen doen. Nu blijkt dat Hrithik heeft besloten om alsnog niet te tekenen voor de film.

Na de actiefilm Agneepath werkt Karan nu aan een komedie. Wij zijn benieuwd wie hij nu zal benaderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.