Bollywood actrice Sonakshi Sinha heeft geen ambities voor Hollywood

Bollywood actrices Priyanka Chopra en Deepika Padukone hebben recent hun debuut in Hollywood gemaakt. Hun aanwezigheid maakt het aantrekkelijk voor andere acteurs om ook na te denken over een overstap. Dit geldt alleen niet voor Bollywood actrice Sonakshi Sinha.

Sonakshi zegt in een recent interview dat ze zeer gelukkig is met het werk in Bollywood en heeft geen ambities om naar Hollywood te gaan.

“Ik ben heel blij met mijn werk hier. Ik begrijp niet waarom je mij wil wegsturen? Ik heb heel blij in Bollywood. Ik heb er eigenlijk nooit over nagedacht om naar Hollywood te gaan. Maar ik ben heel blij voor de mensen die de stap wel nemen en het werk dat ze krijgen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.