Bollywood acteur Hrithik Roshan terug bij ex-vrouw?

Het is alweer twee jaar geleden dat Bollywood acteur Hrithik Roshan en zijn ex-vrouw Sussanne Khan een punt achter hun huwelijk zette. Nu gaan er echter geruchten dat het koppel erover denkt om opnieuw te beginnen.

Het stel is de afgelopen maanden regelmatig samen gespot. Ze vierden samen nieuwjaar en plakten er met het gezin een vakantie in Dubai achteraan. Sussanne was tevens aanwezig bij de verjaardag van Rakesh Roshan en werd gespot bij de screening van Hrithik’s nieuwe film Kaabil. Op Twitter schreef ze het volgende: “Erg trots op je, Hrithik.”

Sussanne gaf eerder vorig jaar aan dat het nooit meer goed zal komen tussen het stel. In ieder geval niet op relatiegebied. “Wij zijn ouders van twee prachtige jongens. Zij staan boven alles. Dat is waar onze prioriteit ligt. Tussen mij en Hrithik komt het niet meer goed, maar we zijn wel vrienden.”

De grote vraag is of ze wellicht van gedachte is veranderd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.