Tamannaah Bhatia in remake van Bollywood film Queen

De Bollywood hit Queen uit 2013 krijgt een remake in vier verschillende Zuid-Indiase talen. De rol van Kangana Ranaut wordt in deze films gespeeld door Tamannaah Bhatia en Amala Paul.

Amala Paul heeft toegezegd om de hoofdrol te spelen in de Malayalam en Kannada versies en Tamannaah heeft ingestemd om in ieder geval de Tamil-versie te doen. Maar toen ze hoorde dat er ook een Telugu versie van de film zou komen wilde ze deze ook heel graag doen.

Tamannaah is een groot fan van het origineel en kan niet wachten om te beginnen aan de opnames. “Ik kan niet wachten. Ik heb altijd gedacht dat het leuk zou zijn om deel uit te maken van de remake hiervan. Wat deze film namelijk zo bijzonder maakt is dat het een van die zeldzame films is waarin vrouwen het podium krijgen. En het is een film dat iedereen aanspreekt, van jong tot oud.”

Dit is niet de eerste keer dat Tamannaah de hoofdrol speelt in een remake van een Bollywood film. Haar laatste film was Kanden Kadhalai uit 2009, een remake van de Bollywood film Jab We Met.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.