Bollywood producent Arbaaz Khan onzeker over debuut Aayush Sharma

Vorig jaar werd veelvuldig gesproken over het Bollywood debuut van de zwager van Salman Khan, Aayush Sharma. De jongen heeft eerder aangegeven dat hij er altijd van heeft gedroomd om acteur te worden. Vorig jaar was hij druk bezig met de voorbereidingen. Hij volgde acteerlessen en ging vaak naar de sportschool om een goed lichaam op te bouwen. Zijn debuut moet echter op zich laten wachten. Dat zegt de broer van Salman Khan, Arbaaz Khan.

In een interview zegt hij dat Salman Aayush wil begeleiden in dit proces. Hoewel Aayush veel belangstelling krijgt van andere Bollywood producenten, wil Salman hem zijn debuut geven.

“Ik weet het niet. Salman was iets van plan. Hij heeft enkele ideeën hierover. Als iedereen potentie in hem ziet, dan wacht er een mooi debuut op hem. Het script, zijn voorbereidingen, alles moet kloppen.
Als dat in orde is kijken we verder”, aldus Arbaaz.

Bollywood acteur Salman Khan heeft de afgelopen jaren veel talenten geïntroduceerd, waaronder Sonakshi Sinha, Sooraj Pancholi en Athiya Shetty. Op dit moment helpt hij zijn vriendin Lulia Vantur met haar carrière in de muziek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.