Bollywood acteur Hrithik Roshan maakt droom vader waar

Bollywood regisseur Rakesh Roshan is trots op zijn zoon Hrithik. “Hij leeft mijn droom”, zegt Rakesh in een interview.

“Hij heeft keihard gewerkt om te komen waar hij is. Hij heeft waargemaakt wat ik niet kon doen. Ik heb gefaald als acteur. Zoals elke ouder hoopte ik dat hij mijn droom zou waarmaken. Hij is een superster en een idool. Ik ben erg trots op hem. Hij heeft ups en downs gekend in zijn carrière, maar dat hoort erbij. Want dat is hoe je leert van je fouten.”

Rakesh voegt toe dat Hrithik niet alleen een goede zoon is, maar ook een geweldige vader. “Hij weet dat ik er vroeger niet voor hem ben geweest. Dus wanneer hij tijd heeft brengt hij dit door met zijn kinderen. Hij gaat met ze op vakantie, naar de film, doet sportieve dingen met hen, speelt piano of gitaar. Misschien wel omdat hij dit ooit ook op die leeftijd had willen doen.”

De Roshans zijn druk bezig met de promotionele activiteiten voor hun aankomende film Kaabil. Deze staat gepland voor een release op 25 januari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.