Hacker probeert bankgegevens Bollywood actrice Kareena Kapoor te hacken

Op maandag is een man gearresteerd die een poging deed de bankgegevens van Bollywood actrice Kareena Kapoor te hacken.

Kareena’s accountant merkte een vreemde ontwikkeling op en meldde dit bij de afdeling internetcriminaliteit. Zij begonnen een onderzoek en dit leidde tot een arrestatie. De verdachte heeft toegegeven dat hij de bankgegevens van Kareena probeerde te achterhalen.

Kareena is niet het eerste slachtoffer uit Bollywood. Hrithik Roshan werd eerder dit jaar lastig gevallen door een hacker die zijn Facebookaccount hackte. Maar blijkbaar is Facebook niet genoeg voor de hackers en blijven ze een stapje verder gaan.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.