Hacker probeert bankgegevens Bollywood actrice Kareena Kapoor te hacken

1

Op maandag is een man gearresteerd die een poging deed de bankgegevens van Bollywood actrice Kareena Kapoor te hacken.

Kareena’s accountant merkte een vreemde ontwikkeling op en meldde dit bij de afdeling internetcriminaliteit. Zij begonnen een onderzoek en dit leidde tot een arrestatie. De verdachte heeft toegegeven dat hij de bankgegevens van Kareena probeerde te achterhalen.

Kareena is niet het eerste slachtoffer uit Bollywood. Hrithik Roshan werd eerder dit jaar lastig gevallen door een hacker die zijn Facebookaccount hackte. Maar blijkbaar is Facebook niet genoeg voor de hackers en blijven ze een stapje verder gaan.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.