Bollywood acteurs Ranveer Singh en Parineeti Chopra komen weer samen?

Als we de laatste geruchten mogen geloven dan brengt Bollywood regisseur Maneesh Sharma de acteurs Ranveer Singh en Parineeti Chopra opnieuw samen op het witte doek.

Ranveer zou al hebben getekend, maar de maker hoopt dat hij Parineeti kan overtuigen om deel uit te maken van de film. “Het is een zeer ongebruikelijk thema en de makers hopen echt dat zij ja zal zeggen. Ze past perfect in het plaatje”, aldus een productiemedewerker.

Maneesh wil zelf nog niets zeggen over het project. “Wij werken nog steeds erg hard aan het script. Zodra deze af is, beginnen we met de rest van het proces. Er staat nog niets definitief vast over de cast.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.