Bollywood regisseur Karan Johar ziet Aryan Khan als zijn eigen zoon

Niet zo lang geleden kondigde Bollywood regisseur Karan Johar aan dat de zoon van Shah Rukh Khan al debuteren onder zijn leiding. Hij ziet de jongen als zijn eigen zoon.

“Aryan is mijn petekind. Hij zit momenteel in Los Angeles voor zijn studie. Hij heeft nog vier jaar te gaan. Wanneer hij terugkomt kijken we wat hij wil gaan doen. En als hij deel wilt uitmaken van de filmindustrie dan ben ik er voor hem als regisseur of ondersteuning. Aryan laten debuteren is alsof ik mijn eigen zoon laat debuteren”, aldus Karan.

De regisseur gedraagt zich momenteel als de hyperactieve, te beschermende ouder. “Ik ben de persoon die echt in je nek ademt en alles wilt weten. Ik heb Aryan zien opgroeien. Nu is hij een knappe volwassen jongeman die klaar is om de eerste stappen in de wereld te zetten. Ik ben erg trots op hem.”

“Ik volg alles wat hij doet. Wanneer ik online foto’s van hem zie, dan krijgt hij midden in de nacht berichtjes van mij. Wat doe je? Wie zijn die mensen op de foto? Ik ben die beschermende ouder die precies wilt weten waar zijn kind uithangt”, zegt hij lachend.

De speculaties over Aryan’s debuut gaan verder, maar we zullen dus nog ruim vijf jaar moeten wachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.