Bollywood actrice Shraddha Kapoor in een relatie met Farhan Akhtar?

Al enige tijd gaan er geruchten dat Bollywood actrice Shraddha Kapoor een relatie zou hebben met regisseur en acteur Farhan Akhtar.

De geruchten verdwenen, maar het schijnt dat de jonge actrice afgelopen week is ingetrokken bij Farhan. Deze ontwikkeling zorgde voor veel ophef in huize Kapoor. Vader Shakti Kapoor is niet blij met het nieuws.

De Bollywood slechterik nam deze rol opnieuw aan om zijn dochter een halt toe te roepen. Hij ging zelfs zo ver, dat hij Shraddha dwong om terug naar huis te komen. Farhan is namelijk nog steeds getrouwd. Hoewel het stel apart woont is de scheiding nog niet officieel.

Shakti Kapoor ontkent het nieuws dat hij boos zou zijn en ruzie heeft met zijn dochter. “Dit is complete onzin. We weten allemaal hoe het werkt, dus ik reageer liever niet op berichten van deze aard.”

Farhan en Shraddha leerden elkaar kennen tijdens de opnames van de film Rock On 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.