Trailer Bollywood film Rangoon verschijnt volgende maand

De eerste trailer van de langverwachte Bollywood film Rangoon verschijnt volgende maand.

De film, met in de hoofdrollen Shahid Kapoor, Saif Ali Khan en Kangana Ranaut, is geregisseerd door Vihal Bharadwaj. “Dit is een reis dat vele primeurs kent. Het is mijn eerste samenwerking met Sajid Nadiadwala en het is de eerste keer dat deze acteurs samenkomen op het witte doek”, aldus een zeer enthousiaste Vishal.

Producent Sajid is zeer te spreken over de samenwerking met Vishal. “Ik ben erg blij dat ik verbonden ben aan dit prachtige project en ik kan niet wachten om de trailer op het grote scherm te presenteren. Vishal is een geweldige regisseur. Het publiek zal met deze film een overvloed aan emoties ervaren.”

Rangoon neemt je mee naar een tijd en plaats dat nooit eerder werd gepresenteerd in Bollywood. De film staat gepland voor een release op 24 februari 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.