Bollywood acteur Tiger Shroff klaar voor 2017

2016 was een geweldig jaar voor Bollywood acteur Tiger Shroff. De 26-jarige acteur scoorde een grote hit en maakte een superhero film. 2017 heeft nog veel meer voor hem in petto.

Tiger werkt momenteel aan de films Munna Micheal en Student of the Year 2.

“2016 was een geweldig jaar voor mij. Het begon met het succes van Baaghi. Ik had nooit gedacht dat de film zo goed zou worden ontvangen. Ik speelde een superhero in A Flying Jatt. Dat was wel echt een kinderdroom van mij en die is uitgekomen. Het is wel jammer dat deze niet goed is ontvangen. Maar ik ben blij dat ik die kans heb gekregen. En ik vond het echt geweldig om op te treden tijdens een awardshow met Hrithik sir (Roshan), Salman sir (Khan), Priyanka Chopra en Deepika Padukone.”

Tiger heeft getekend voor het vervolg van Baaghi, maar zal ook te zien zijn in het vervolg van de Bollywood film Student of the Year. “Ik ben blij om deel uit te maken van beide films. Baaghi is bekend terrein. Bij SOTY ligt een uitdaging en de druk is hoog. Het was het debuut van Alia Bhatt, Sidharth Malhotra en Varun Dhawan, en de film was mega succesvol en geliefd. Het is de baby van Karan. Het is een geweldige eer om met hem te mogen samenwerken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.