Bollywood actrice Parineeti Chopra wil werken met Priyanka Chopra

parineeti_640x480_Bollywood actrice Parineeti Chopra zegt in een recent interview dat ze graag zou willen werken met haar nicht Priyanka Chopra. Ze kan haar enthousiasme over het idee zelf al niet bedwingen.

“Wow! Daar wacht ik ook al heel lang op. Als er een kans komt dat ik met haar kan samenwerken in een film of zelfs een nummer met haar kan opnemen, laat ik die zeker niet aan mij voorbij gaan. Ik wil dit heel erg graag. Maar ik zeg er wel bij dat het wel een geweldig project moet zijn. Wij nemen geen genoegen met halfgebakken rollen.”

Parineeti, die afgelopen zaterdag 28 jaar werd is momenteel bezig met de opnames van de Bollywood film Meri Pyaari Bindu waarin ze samen te zien is met Bollywood acteur Ayushmann Khurrana. Ze speelt de rol vna een aspirant-zangeres. Daarnaast werkt ze tevens aan de film Takadum met acteur Sushani Singh Rajput.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.