Bollywood acteur Ranveer Singh vat liefde niet lichtelijk op

ranveer-singh-7591Bollywood acteur Ranveer Singh is iemand die overal over mee kan praten en zeker wanneer het gaat om de liefde.

De 31-jarige zegt dat hij het moeilijk vindt om het gevoel van liefde te verwoorden, ondanks dat hij in Bajirao Mastani en Ram-Leela de gepassioneerde minnaar speelde. Hij is van mening dat de term liefde te licht wordt opgevat.

“Liefde is niet alleen een emotie. Liefde is een concept dat menig een door de tijd heeft geprobeerd om uit te drukken, te begrijpen, ervaren, maar tot op heden is het niet gelukt om een accurate definitie neer te leggen”, aldus Ranveer.

“Liefde heeft te maken met je ziel. De term liefde wordt, naar mijn mening, te makkelijk gebruikt in situaties. Het is een groot iets. Als je van iemand houdt, dan ervaar je absolute puurheid. Ik heb altijd moeite gehad om te verwoorden wat liefde nu eigenlijk is. Het gaat om een verbinding van de zielen”, voegt hij eraan toe.

De acteur is momenteel druk bezig met de promotionele activiteiten rondom zijn nieuwste film Befikre. Deze staat gepland voor een release op 9 december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.