Cast Bollywood film Sarkar 3 onthuld

sarkar-3_640x480_Bollywood filmmaker Ram Gopal Varma heeft de volledige cast van zijn Bollywood film Sarkar 3 onthuld.

Met Sarkar 3 keert uiteraard superster Amitabh Bachchan terug in de rol van Subhash Nagre. De rest van de cast bestaat uit Jackie Shroff, Manoj Bajpayee, Ronit Roy, Amit Sadh en Yami Gautam.

Ram Gopal Varma plaatste diverse berichten op Twitter. Hij onthulde de namen en de look van de verschillende personages.

Jackie, die eerder heeft gewerkt met de regisseur in de Bollywood film Rangeela, speelt een personage genaamd ‘Sir’. Dit is een van de belangrijkste antagonisten.

Bollywood acteur Manoj Bajpayee speelt het personage Govind Deshpande. De filmmaker zegt dat het karakter enigszins een wat gewelddadigere versie is van Delhi Minister Arvind Kejriwal.

Ronit Roy speelt de rol van de rechterhand van Sarkar en Amit Sadh is Shivaji, de zoon van KK’s personage. Actrice Yami Gautam is te zien in de rol van Annu Karkare, die wraak wil nemen op Sarkar voor de dood van haar vader.

Zowel Abhishek Bachchan als Aishwariya Rai Bachchan maken geen deel uit van dit derde deel, omdat het plaatsvindt in een andere tijd en situatie.

De opnames van Sarkar 3 beginnen eind dit jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.