Bollywood acteur John Abraham ontkent dat hij een fan heeft geslagen

john abrahamBollywood acteur John Abraham ontkent de beschuldigingen dat hij recent een fan heeft geslagen. Volgens geruchten was de meestal kalme John betrokken bij een incident dat resulteerde in een vechtpartij.

Het incident vond plaats tijdens een van de promotionele activiteiten voor zijn nieuwe Bollywood film Force 2. Bij het verlaten van een zaal werd John overspoeld door fans. Een van de fans zou John toen hebben vastgegrepen voor een selfie en hierbij krabde hij hem.
John raakte geïrriteerd en duwde de fan van zich af. Daarna stapte hij in zijn auto en ging weg.

In een verklaring zegt John’s woordvoerder dat de hele zaak is opgeblazen. “Het ging om een onschuldig incident. John zou nooit met opzet iemand kwaad doen. De fan is na het incident bij John thuis langs geweest om zijn excuses aan te bieden voor zijn onverantwoordelijke gedrag. John stond hem te woord, heeft naar zijn verhaal geluisterd en hem gevraagd in de toekomst op te letten. Ze hebben daarna samen foto’s genomen.”

De Bollywood film Force 2, met in de hoofdrollen John Abraham, Tahir Raj Bhasin en Sonakshi Sinha, staat gepland voor een release op 18 november.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.