Bollywood actrice Aishwariya Rai Bachchan bereid om met Salman te werken

skarbDe Bollywood film Ae Dil Hai Mushkil staat gepland voor een release met Diwali. En net alle films wordt ook deze gepromoot in diverse Indiase tv-shows. Een van deze shows is de Indiase Big Brother genaamd Bigg Boss. De film wordt gepresenteerd door Bollywood acteur Salman Khan. En dat is precies waar het enigszins problematisch lijkt te worden voor de acteurs.

Iedereen vraagt zich namelijk af of de acteurs Ranbir Kapoor en Aishwariya Rai Bachchan aanwezig zullen zijn tijdens de opnames, aangezien beide geen goede relatie hebben met de presentator. Maar het schijnt dat Aishwariya geen problemen zou hebben om in de show te verschijnen. Sterker nog, ze zou graag met Salman aan een film willen samenwerken…op een voorwaarde.

“Ik zou graag met hem samen willen werken. Op een voorwaarde. En dat is dat zowel het script als de regisseur geweldig moeten zijn.”

Dit is goed nieuws voor alle fans!

3 REACTIES

  1. Aish zoekt problemen! Met haar ex geliefde te gaan samenwerken.Salman Khan vindt haar nog leuk????

  2. Hoe bedoel je Salman Khan vind haar nog leuk?
    Denk eerder dat Aishwarya Rai achter Salman zit, aangezien zij aangeeft dat zij het geen probleem vind en ervoor openstaat. Ze zou zich gewoon moeten schamen, omdat ze al getrouwd is.

    Maar ja. Vrouwen van tegenwoordig

  3. Hello I’m Aiswarya Rai and I want Salman ok, my husband is a faggot that’s why I took Hrithik , Ranbir and some other men. I also want adult movie making with Sunny Leone next time. I love you all ok.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.