Releasedatum Bollywood film Judwaa 2 bekend

varun-dhawanHet nieuws dat er een vervolg komt op de succesvolle Bollywood film Judwaa, met in de hoofdrol Bollywood ster Salman Khan, uit 1997 werd met veel enthousiasme ontvangen. Bollywood acteur Varun Dhawan wacht de zware taak om het succes van het origineel te evenaren of zelfs te overtreffen.

De opnames voor de film zijn nog niet van start en de vrouwelijke hoofdrollen zijn nog niet vastgelegd, maar de releasedatum werd op Twitter bekendgemaakt.

“Schrijf het in je agenda! Judwaa 2 staat gepland voor release op 29/09/2017. De film wordt geregisseerd door David Dhawan en heeft in de hoofdrol Varun Dhawan. De film is geproduceerd door Sajid Nadiadwala.”

Regisseur David Dhawan stond ook aan het roer van het origineel, dus de verwachtingen zijn hoog. Dit is overigens de tweede keer dat vader en zoon zullen samenwerken. Zij werkten voor het eerst samen in 2014 in de film Main Tera Hero.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.