Bollywood acteur Aamir Khan inspireerde deze jonge debutant

harshvardhan_640x480_41473829161Bollywood acteur Harshvardhan Kapoor, die binnenkort zijn debuut maakt met de Bollywood film Mirzya, zegt dat Aamir Khan altijd een grote inspiratie voor hem is geweest.

“Ik probeer werkelijk alle films te kijken. Er zijn zoveel geweldige acteurs en films. Aamir Khan was een grote inspiratiebron voor mijn generatie. In 2001 kwam Dil Chahta Hai, daarna volgde Lagaan en Rang De Basanti. Dat waren de films die onze mindset vormde.”

“In die periode deden acteurs veel films tegelijk, maar Aamir besloot meer aan zichzelf te werken en zich te richten op een film per keer. Ik respecteer Aamir voor zijn keuzes en ik houd ook van de film van Ranbir”, aldus Harshvardhan.

De Bollywood film Mirzya is geregisseerd door Rakesh Omprakash Mehra. De film, met in de hoofdrollen Harshvardhan Kapoor en Saiyami Khan, is gebaseerd op het tragische liefdesverhaal van Mirza-Sahiban. De film staat gepland voor een release op 7 oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.