Bollywood actrices Alia Bhatt en Parineeti Chopra in Farah Khan’s film?

Farah KhanNa de release van Happy New Year in 2014 laste regisseur Farah Khan een welverdiende pauze in. Maar de pauze is nu voorbij en Farah is er weer helemaal klaar voor om plaats te nemen in de regisseursstoel.

De afgelopen twee jaar heeft Farah had gewerkt aan ideeën voor een nieuwe film. Ze gaf eerder aan dat ze graag een nieuw genre wil uitproberen. De typische Bollywood masalafilms, waar ze mee is opgegroeid, hebben nog altijd iets speciaals. Maar ze wil gaan experimenteren.

Volgens de laatste geruchten gaat het verhaal over twee dames die een road trip maken, maar Farah ontkent dit. “De film draait om twee vrouwelijke personages, maar er is geen sprake van een road trip. Deze film is totaal anders dan mijn eerdere films.”

Voor de hoofdrollen zou Farah denken aan de Bollywood actrices Alia Bhatt en Parineeti Chopra. “Een heel goed idee, die ik zeker zal overwegen. Maar ik ben nog niet begonnen met de casting. Eerst wil ik het script helemaal compleet hebben. Daarna kijken we verder.”
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.