Bollywood actrice Priyanka Chopra over haar relatie

Priyanka ChopraBollywood actrice Priyanka Chopra heeft het op professioneel gebied goed voor elkaar. Nadat ze Bollywood had veroverd, maakte ze de overstap naar Hollywood. Iedereen is bekend met haar carrierekeuzes, maar vaak zijn fans ook nieuwsgierig naar het privé-leven van een beroemdheid.

Priyanka heeft haar privé-leven altijd afgeschermd. “Ik heb altijd het gevoel gehad dat iets van mijn leven van mij moest zijn. Ik spreek altijd openlijk over alles, maar dat is een gedeelte van mijn leven dat ik wil beschermen.”
 
Toch geeft ze in een recent interview toe dat ze een relatie heeft. “Het is niet zo dat ik geen relaties heb gehad. Ik heb relaties gehad. En op dit moment…ik denk dat ik kan zeggen dat het erg ingewikkeld is.”

“Ik ben jong genoeg om mezelf te zijn. Om tegen mezelf te zeggen ik heb het niet nodig…ik wil vrij zijn. Maar tegelijkertijd zoek je naar vastigheid en zekerheid. Daar zit ik nu. En dat is moeilijk.”

1 REACTIE

  1. Ze is gewoon kieskeurig en weet wat ze wilt in het leven. Bepaalde leeftijdsfases verschillen enorm, maar soms moet je geduld hebben. Het komt wel, gewoon over je heen laten komen.

    xxx

    ThebiggestfanofPC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.