Bollywood actrice Parineeti Chopra niet klaar voor Hollywood

actor-parineeti-chopra_Bollywood actrice Parineeti Chopra is net terug van haar tour in Amerika met haar collega’s Varun Dhawan, Alia Bhatt, Katrina Kaif en Sidharth Malhotra. Ze vond het geweldig om fans te ontmoeten. Ook kreeg ze een kijkje in het leven van haar nicht Priyanka Chopra op de set van Quantico.

De 27-jarige actrice zou het leuk vinden om ooit te werken in Hollywood, maar vindt zichzelf nu nog te jong. Ze wil zich voorlopig richten op haar carrière in Bollywood.

“Ik ben nog te nieuw. Ik heb pas zes films op mijn naam staan. Ik wil eerst groot worden in India en liefde ontvangen van de fans hier en de Indiërs over de gehele wereld. Daarna kan ik andere mogelijkheden proberen. Maar natuurlijk zal ik geen nee zeggen tegen een geweldige rol in een leuk project. Dan moet ik wel gek zijn”, zegt ze lachend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.