Bollywood actrice Katrina Kaif zou carrière opgeven voor man van haar dromen

Katrina KaifBollywood actrice Katrina Kaif heeft een geweldig jaar achter de rug als we kijken naar haar carrière, maar de gebeurtenissen in haar privé-leven verliepen alles behalve soepel.

Begin dit jaar kwam er een eind aan haar langdurige relatie met Bollywood acteur Ranbir Kapoor. De 33-jarige actrice heeft altijd gezwegen over de redenen van de relatiebreuk. Maar nu ze met Ranbir werkt aan de Bollywood film Jagga Jasoos werd ze toch onderworpen aan een vragenvuur.

“Ik ben van mening dat je persoonlijke leven gescheiden dient te blijven van je carrière. Daar zijn uiteraard de meningen over verdeeld. Veel mensen zullen wel begrijpen waar ik het over heb. Dat gezegd hebbende, heb ik de beslissing genomen om niet verder in te gaan op dit onderwerp.”

“Elk moment komt zoals het komt. Iedere keer wanneer iemand mij een vraag stelt over de gebeurtenissen in mijn privé-leven dan begrijp ik dat dit uit zorg is. Ik respecteer dat, maar ik kies ervoor om geen commentaar te geven.”

Katrina geeft toe dat ze open staat voor de liefde en zich na de relatiebreuk niet heeft afgesloten. En ze gaat zelfs zo ver dat mocht ze de liefde van haar leven vinden, dan is ze bereid om haar carrière ervoor op te geven.

“Ik heb liever dat ik beide kan hebben. Maar ja, absoluut! Ik zou dat zonder na te denken zo doen. Niet gedwongen uiteraard, alleen als ik het zelf wil. Iedere vrouw moet natuurlijk haar eigen instinct volgen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.