Bollywood actrice Shraddha Kapoor in Golmaal 4?

Shraddha-KapoorDe Bollywood film Golmaal 4 is een feit. Bollywood acteurs Ajay Devgn, Arshad Warsi, Tusshar Kapoor en Shreyas Talpade hebben al getekend. Bollywood regisseur Rohit Shetty is alleen nog op zoek naar een goede actrice.

Rohit heeft diverse actrice in gedachte voor de hoofdrol. Hij schijnt onder andere Deepika Padukone en Alia Bhatt te hebben benaderd. Zij zouden nog niet gereageerd hebben. Maar volgens de laatste geruchten zou Rohit nu overwegen om Shraddha Kapoor te benaderen voor de komedie.

Een officiële aankondiging volgt binnenkort.

De opnames van de film starten in december van dit jaar. Golmaal 4 staat gepland voor release met Diwali 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.