Bollywood acteur Aamir Khan gaat stagiaires trainen

AamirKhan51Bollywood acteur Aamir Khan is een van de meest gerespecteerde acteurs in Bollywood. De 51-jarige heeft nu een manier gevonden om zijn vaardigheden en kennis over te brengen naar de volgende generatie. Aamir heeft besloten om ieder jaar twee stagiaires aan te nemen en te trainen.

Deze stap is het gevolg van de vele vragen van fans over het werk in de filmindustrie. “Aamir wil de kennis en ervaring die hij heeft opgedaan in het verleden delen met de jongere generatie. Hij hoopt hiermee getalenteerde jongeren te motiveren”, aldus zijn woordvoerder.

De twee stagiaires, die hij zelf zal uitkiezen, zullen dagelijks met hem meedraaien. Ze krijgen inzicht in zijn dagelijkse werk routine bestaande uit opnames, vergaderingen, repetities en alles wat er zich achter de schermen afspeelt.

Aamir is al begonnen met zijn plan. Hij heeft al twee studenten onder zich, namelijk de twee actrices uit zijn volgende film Dangal – Fatima Sana Shaikh en Sanya Malhotra. De volgende twee studenten worden in april gekozen.

Aamir’s film Tangas staat gepland voor een release op 23 december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.