Bollywood acteur Fawad Khan wilde geld verdienen

FawadKhanBollywood acteur Fawad Khan, die zijn carrière in Pakistan begon, wint vele harten in Bollywood. Zijn charmante persoonlijkheid en uitmuntende performances maken hem tot een van de succesvolste acteurs in Bollywood. De acteur onthulde laatst echter zijn reden om te gaan acteren heel simpel was: hij wilde geld verdienen.

“Ik was een computer ingenieur, maar ik verdiende geen geld met coderen. Ik voelde mij depressief en bedacht mij dat ik best acteur kon worden. Daar kon ik geld mee verdienen”, aldus de 34-jarige acteur. Nu houdt hij van zijn werk en zou hij niets anders meer willen.

De acteur geniet ervan om in deze tijd deel uit te maken van Bollywood. De interesse voor de films blijft wereldwijd namelijk toenemen. Onlangs nam Fawad op het Indian Film Festival in Melbourne de award voor Beste Film voor de Bollywood film Kapoor & Sons in ontvangst. “Dat de film deze award ontvangt, op dit platform, laat zien hoeveel liefde er bestaat voor onze films.”

De acteur is binnenkort te zien in de langverwachte film Ae Dil Hai Mushkil, waarin hij samen te zien is met Ranbir Kapoor, Aishwarya Rai Bachchan en Anushka Sharma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.