Bollywood acteur Shah Rukh Khan in Ae Dil Hai Mushkil?

0

SRKAishFilmGroot nieuws! Volgens de laatste geruchten komen brengt Karan Johar Bollywod acteurs Shah Rukh Khan en Aishwarya Rai Bachchan weer terug op het witte doek in de Bollywood film Ae Dil Hai Mushkil.

Ae Dil Hai Mushkil is Karan Johar’s volgende film als regisseur. De cast bestaat uit Ranbir Kapoor, Aishwarya Rai Bachchan, Anushka Sharma, Fawad Khan en Lisa Haydon. Het schijnt dat de film een remake is van de Bollywood klassieker Doosra Aadmi. Een interessant feitje is dat de klassieker ook een cameo had van Shashi Kapoor als de minaar van Rakhee. En die rol zou Shah Rukh Khan gaan vervullen in deze nieuwe versie.

Aanvankelijk waren fans geschokt toen Karan zijn volgende film aangekondigde en bekendmaakte dat Shah Rukh geen deel zou uitmaken van de cast. Dit zou zijn eerste film zonder Shah Rukh zijn.

Shah Rukh Khan en Aishwarya Rai Bachchan waren voor het laatst samen te zien in Devdas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.