Bollywood acteur Varun Dhawan wil vriendin uit de schijnwerpers houden

Varun-Dhawan-NAtasha-DalalBollywood acteur Varun Dhawan heeft altijd met succes vragen over zijn privé-leven vermeden. De jonge acteur heeft al enige jaren een relatie met Natasha Dalal, maar hij wil hier niets over kwijt. Toch werd er tijdens de promotionele activiteiten gevraagd naar zijn relatie.

“Ik zal nooit spreken over mijn liefdesleven. Waarom zou ik? Mijn fans willen niets weten over wat er zich allemaal afspeelt in mijn privé-leven. Daarnaast is de media een circus en ik wil een meisje niet onder de schijnwerpers gooien om de verkeerde redenen.”

De 29-jarige acteur kan niet wachten op de release van Dishoom. Dit is de eerste keer dat Varun samenwerkt met zijn broer Rohit.

Dishoom, met in de hoofdrollen John Abraham, Akshaye Khanna, Varun Dhawan en Jacqueline Fernandez, staat gepland voor een release op 29 juli. Naast deze sterren zien we Nargis Fakhri, Parineeti Chopra, Akshay Kumar en Saqib Saleem in een cameo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.