Muziekvideo Kala Chasma van Bollywood film Baar Baar Dekho is uit!

Baar Baar DekhoDe muziekvideo van het langverwachte nummer Kala Chasma is nu uit. Het nummer is afkomstig uit de Bollywood film Baar Baar Dekho.

Normaal gesproken wordt het publiek eerst verrast door de trailer van de film, maar de makers van Baar Baar Dekho hebben het anders aangepakt. Ze kwamen op het idee om de promotie van deze film te beginnen met de release van het eerste nummer op het album. Kala Chasma is gezongen door Badshah en Neha Kakkar.

Kala Chasma is een vernieuwde versie van het gelijknamige nummer van de zanger Amar Arshi. Het nummer wordt zelfs vandaag de dag nog volop gedraaid op bruiloften en feestjes en daarom wilden de makers het lied in een nieuw jasje steken.

In de videoclip zien we Bollywood actrice Katrina Kaif volledig in haar element. De actrice danst erop los en laat zich opnieuw van haar beste kant zien. Sidharth Malhotra ziet er goed uit in zijn look als bruidegom. Met gewaagde gezichtsuitdrukkingen en een flinterige tekst is dit nummer hard op weg om de partytrack van het jaar te worden.

De Bollywood film Baar Baar Dekho is geregisseerd door Nitya Mehra en staat gepland voor een release op 9 september 2016.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.