Opnames Bollywood film Veere Di Wedding uitgesteld

VeereDiWeddingSinds de aankondiging van de Bollywood film Veere Di Wedding, met in de hoofdrollen Kareena Kapoor Khan, Sonam Kapoor en Swara Bhaskar en Shikha Talsania, kijkt iedereen uit naar deze bijzondere film. Maar sinds de bekendmaking van Kareena’s zwangerschap zijn er geruchten dat Kareena uit het project stapt.

De producenten (waaronder Rhea Kapoor) verklaren echter dat Kareena, ondanks de zwangerschap, nog steeds deel zal uitmaken van het project. “Wij zijn op tijd op de hoogte gesteld van de zwangerschap. Dit vormt geen probleem”, aldus een van de productieleiders.

De film loopt nu echter tegen een ander struikelblok op. De opnames zouden in augustus van start gaan, maar door financiële problemen lijkt het erop dat de film enige vertraging zal oplopen. De makers ontkennen dit verhaal en beweren dat zij nog geen goede locaties hebben gevonden. Dit zou deze maand moeten zijn afgerond. Echter kan deze vertraging, in combinatie met de zwangerschap van Kareena, nog weleens grote problemen opleveren voor de producenten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.