Remake van Bollywood film Bade Miyan Chote Miyan in aantocht

BMCMBollywood producent Vashu Bhagnani zegt dat hij van plan is een remake van de Bollywood hitfilm Bade Miyan Chote Miyan te maken en dat hij zeker de Bollywood acteurs Amitabh Bachchan en Govinda zal benaderen om te verschijnen in ten minste één scène. De film werd uitgebracht in 1998 en was geregisseerd door David Dhawan.

“Op dit moment zijn we bezig met het bespreken van de remakes van de films Bade Miyan Chote Miyan en Hero No 1. Het zijn iconische films en we hopen dan ook Amitabh Bachchan en Govinda te kunnen strikken voor een cameo”, aldus Vashu Bhagnani.

Behalve deze twee films staan er nog meer titels op tafel waarvan de producent een remake op het oog heeft. “We kijken onder andere naar Coolie No. 1 en Rehna Hai Terree Dil Mein. We zijn momenteel al bezig met Judwaa. We hebben zo’n zes a zeven klassiekers in ons hoofd. Het publiek genoot van die films en het zou leuk zijn om dit opnieuw te herbeleven”, voegt hij toe.

Maar Vashu benadrukt dat het uitgangspunt niet is om remakes te maken, maar een goede film neer te zetten. “Dit zijn geweldige films en we willen dit absoluut niet verpesten. We nemen daarom ook onze tijd ervoor, want we willen niemand teleurstellen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.