Anushka Sharma: “Er valt veel te leren van de Khans”

AnushkaSharmaWerken met de Bollywood acteurs Shah Rukh Khan, Aamir Khan en Salman Khan staat op het verlanglijstje van menig acteur en actrice. Bollywood actrice Anushka Sharma, die het voorrecht heeft gehad om met alle drie samen te werken, zegt dat ze dankbaar is voor de ervaring.

Anushka maakte in 2008 haar debuut met de Bollywood film Rab Ne Bana Di Jodi, waarin ze tegenover Shah Rukh Khan kwam te staan. In 2014 speelde ze samen met Aamir Khan in PK en binnenkort is ze te zien in de Bollywood film Sultan waarin ze samen te zien is met Salman Khan.

“Voor mij als acteur is het geweldig om te werken met de Khans, die ongelooflijk veel ervaring hebben en deze graag delen. Ze zijn al meer dan twee decennia werkzaam in de filmindustrie.”

“Er is zoveel dat je van hen kan leren door hen te observeren en door met ze te werken. Ik ben ook erg dankbaar dat mijn werk nu een breder publiek bereikt.”

De 28-jarige actrice zegt dat hoewel ze met topacteurs heeft gewerkt het script en de regisseur belangrijker zijn. “Ik heb nooit geprobeerd om te werken met acteurs. Voor mij is de visie van de regisseur en zijn of haar script van belang. Ik geloof in een goed script en ik heb het geluk gehad dat ik de mogelijkheid heb gehad om te werken met topacteurs.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.