Sussanne Khan breekt zwijgen over scheiding

hrithikToen het nieuws brak dat Bollywood acteur Hrithik Roshan en zijn vrouw Sussanne Khan na 14 jaar besloten om een punt achter hun huwelijk te zetten volgde er schokkende reacties als gevolg van ongeloof.

Veel mensen weigerden het nieuws te geloven, maar toen de verklaring van Hrithik verscheen moesten zowel collega’s als fans de waarheid accepteren. Het is nu alweer twee jaar geleden dat ze van elkaar zijn gescheiden en zowel Hrithik als Sussanne hebben nooit gesproken over de reden van de scheiding. Maar het lijkt erop dat Sussanne haar belofte om te zwijgen verbreekt.

In een interview met een tijdschrift werd haar gevraagd naar de scheiding. “We hadden een fase in ons leven bereikt waardoor ik besloot dat het beter zou zijn als we niet meer samen zouden verder gaan. Het was belangrijk om bewust te worden van de situatie en niet te gaan leven in een droomwereld”, aldus Sussanne.

Ze voegt toe dat ze nog altijd goede vrienden zijn. “We zijn nog steeds goede vrienden. We praten bijna dagelijks met elkaar, ondanks dat we elkaar niet vaak meer zien. En het meest belangrijkste is dat wij onze kinderen als topprioriteit hebben. We zijn zeer respectvol naar elkaar toe. Het is belangrijk om onze verschillen opzij te zetten en onze kinderen te beschermen.”

1 REACTIE

  1. Als ik zijn vrouw was, dan ging ik in geen 100 jaar scheiden van hem, damn ????????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.