Bollywood acteur Varun Dhawan als hockeylegende Dhyan Chand?

varun-dhawan7Vier jaar geleden besloot Ashok Dhyan Chand, de zoon van hockeylegende Dhyan Chand, het levensverhaal van zijn vader te verkopen aan de producenten Pooja Shetty en Aarti Shetty. Maar tot op heden is hier niets mee gedaan, maar daar lijkt nu verandering in te komen.

De Shetty zusters hebben het project aangeboden aan Karan Johar en die gaat ermee aan de slag. “Pooja en Aarti hebben Karan benaderd voor het project en hij was zeer geïnteresseerd. Hij heeft aangeboden om als co-producent op te treden”, aldus een medewerker van Dharma Productions.

“Karan heeft direct actie ondernomen en ging met het verhaal op jacht naar een hoofdrolspeler. Hij benaderde Ranbir Kapoor, maar hij bedankte. Daarna is hij naar Varun Dhawan gestapt en die is zeer enthousiast over het verhaal. Ook is Karan in gesprek met Fox Star Studios en ook zij willen bijdragen aan het project.”

Er is slechts een kink in de kabel. “Karan en Fox Star Studios willen niet dat het project wordt geregisseerd door de debutant Rohit Jaisingh Vaid. Rohit heeft ervoor gezorgd dat de rechten van het verhaal in handen kwam van de Shetty zusters onder de voorwaarde dat hij de film mocht regisseren. Hij wil nog steeds de film regisseren. De vraag is wat Karan en Fox Star Studios nu van plan zijn.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.